website stat

Tassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doe er wat in

Maak wat extra reclame door uw producten in  een tas, voorzien van uw logo, te stoppen. U kunt hierbij denken aan luxe papieren tassen met een koord als handvat, maar ook aan tassen die langer meegaan van katoen, jute of kunststof, uiteraard voorzien van uw logo. Ook kleinere oplages zijn in veel gevallen geen probleem.

Organiseert u een evenement en wilt u de mensen iets meegeven voor onderweg of wilt u dat uw klanten een frisse kijk op uw bedrijf houden, dan kunt u ook denken aan koeltasjes met uw logo er op. Deze kunt u leeg of gevuld meegeven. Er kan iets te drinken en/of te eten in en misschien nog een leuk gagdet erbij zodat uw logo niet alleen bij warme dagen zichtbaar is, maar ook op dagen dat een koeltas niet nodig is.

 

Zie alle mogelijkheden in de katalogus: ideas 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u tijdens een beurs een beetje in het oog springen, deel dan tassen uit met uw logo, die u vult met uw bedrijfsfolders (netjes verzameld in een map) en misschien nog wat gadgets of notitiebloks met uw naam. Zo blijft u langer in beeld bij potentiële klanten. Ook is een tas een goede basis voor een goodiebag, die u tijdens of na een evenement uitdeelt. U kunt de goodiebags zelf vullen, maar ook een bijdrage vragen aan uw leveranciers of sponsors.

 

U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een tas voor en wij zorgen voor de bedrukking met uw logo.