website stat

 

Samen ben je sterker, daarom wordt op deze site in de wij-vorm gesproken. Het technische deel van het werk doe ik zelf, maar mijn partner werkt ook regelmatig mee. Hij vertegenwoordigt mijn bedrijf en verricht hand- en spandiensten. Verder spreek ik ook in de wij-vorm omdat ik met diverse partijen samenwerk.

Eerst werk ik samen met de klant om tot een mooi digitaal product te komen, daarna werk ik samen met mijn leveranciers om er een goed tastbaar product van te maken.  Met zijn allen proberen we tot een product te komen, waar u blij mee bent en waar wij trots op zijn om het te mogen leveren.

 

Mijn loopbaan is begonnen als fotozetter in een drukkerij, deze functie is later uitgebreid en veranderd in dtp-er (desktop publisher). Ik heb gewerkt voor diverse bedrijven, die elk hun specialiteit hadden. Die specialiteiten waren uitgeverij, handelsdrukwerk en familiedrukwerk. Hierdoor heb ik op diverse gebieden binnen het dtp-vak veel ervaring op kunnen doen, van een klein kaartje tot een groot project. Ik lever zelf geen websites, maar werk wel samen met partijen die dat wel doen.

 

Irene Dubbeldam DTP is gestart omdat ik meer wilde overleggen met de klant en ik op die manier ook meer kan sturen om tot een goed resultaat te komen. Ik werk van huis, daarom ben ik heel flexibel in mijn werktijden, zodat klanten die het overdag druk hebben, ‘s avonds met mij af kunnen spreken.

 

 

Als je jezelf wilt verkopen, moet je referenties hebben. Ik werk voor klanten in uiteenlopende branches. Om hun en mijn privacy te beschermen heb ik er bewust voor gekozen geen werk op mijn site te zetten. Uiteraard heb ik wel een hele collectie producten, die u kunt bekijken als u voorbeelden van mijn werk wilt zien. Er zijn wel klanten die mijn werk waarderen en die bereid zijn hun waardering voor mijn werk met u te delen.

 

 

 

A. den Dekker & zn  [Arnold den Dekker]

 

Alblas Support  [Miranda Alblas]

 

Carolux   [Ferry Dammers]

 

Drukkerij Gelderblom   [Chris Gelderblom]

 

Fokvereniging Het Friesche Paard Midden Nederland

 

Koninklijke BLN-Schuttevaer, afd. Werkendam

 

NGA John Hoessen

 

Schering en Inslag    [Jop Duyvendak ]

 

Vadac / Powerlock    [Marco van Rooijen]