website stat

Pennen

in alle soorten en maten

 

 

 

 

 

 

 

U kunt ervoor kiezen een eenvoudige pen uit te delen, waar uw naam of website op staat, de clip laten bedrukken of er een eyecatcher van maken door gebruik te maken van high definition print, voelbare bedrukking of een speciale clip.

 

De pennen waarbij het mogelijk is om ze met HD print te bedrukken, worden in catalogus met een logo aangegeven. < Kijk hier >.

De prijzen van het blanco artikel staan bij het artikel, de prijs van het bedrukken staat achterin de catalogus.

 

 

 

 

 

High Definition Print

• De pen kan (360°)geprint worden

• 3-Dimensionale voelbare bedrukking

• Winnaar van de Promotional Gift Award 2016

• Foto-realistische weergave

• Ontelbare kleurschakeringen

 

 

Een pen is misschien een eenvoudig relatiegeschenk, maar het is er wel een met veel impact. Deel ze uit bij presentaties en op beurzen en uw naam zal op veel plaatsen worden gezien.

 

 

Een van onze leveranciers is Senator. Senator levert hoge kwaliteit pennen en serviesgoed, geproduceerd in Duitsland op een ecologisch verantwoorde manier. Denk daarbij aan het feit dat er bijna geen afval is, omdat de reststukken intern gerecycled worden, er wordt gebruik gemaakt van waterkracht als energiebron en de items worden binnen Europa geproduceerd, waardoor er veel minder brandstof nodig is om ze in Nederland te krijgen.

 

 

 

Senator heeft twee modellen die biologisch afbreekbaar zijn, de Super hit bio en Nature plus. Heeft u snel een pen nodig? Kijk dan hier en laat ons weten welke pen u wilt bestellen.

 

Alle pennen zien? Kijk in de onlinecatalogus.