website stat

Bedrijfskleding

Uniforme kleding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om u zo ruim mogeljk van dienst te kunnen zijn, kunt u naast drukwerk ook bij ons terecht voor bedrijfskleding. De uitstraling van uw bedrijf kunt u ook hierin tot uiting laten komen. Wij leveren kleding voor bouw en industrie, ook high visibility kleding met EN471 of RWS keurmerk is leverbaar.

Voor grote oplages (min. 500 stuks) kan er  een ontwerp speciaal voor uw bedrijf gemaakt worden.

 

De kleding kan bedrukt of geborduurd worden met uw naam of logo.

 

 

Als u een evenement of feest heeft dan is het ook vaak prettig als de medewerkers of organisatie herkenbaar zijn aan hun uniforme kleding. Te denken valt aan jassen of shirts, sweaters of caps, waardoor ze sneller in het oog springen en van veraf herkenbaar zijn.

 

Ook (sport)verenigingen hebben herkenbare (club)kleding nodig. We denken daarbij ook aan supportersverenigingen, wandelclubs en vrijwilligers bij evenementen die allemaal herkenbare kleding moeten dragen om hun werk goed te kunnen doen of hun sport te beoefenen.

 

 

Uniforme kleding ook voor particulieren

Soms willen mensen die met elkaar iets gaan ondernemen of organiseren zich onderscheiden van de overige aanwezigen. Dat zou kunnen door allemaal eenzelfde shirt of sweater aan te trekken die bedrukt of geborduurd is. De kleding kan door mij geleverd worden en ook de bedrukking of borduring is geen probleem.

 

Vraag gerust eens een offerte aan.

 

Wij werken van huis uit en zijn daarom niet aan openingstijden gebonden. Als u het overdag te druk heeft, kunnen wij altijd een afspraak in de avonduren of het weekend maken. Indien er een ontwerp wordt gemaakt en u besluit met een andere partij verder te gaan, zullen alleen de kosten voor het maken van een ontwerp worden doorberekend.

 

 

De kleding is van het merk Tricorp dat is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. FWF zet zich als stichting in voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie.

 

www.tricorp.com

Kijk hier in de digitale catalogus van Tricorp

Tricorp is steeds in beweging en breidt met grote regelmaat haar collectie uit. Daarom is de papieren catalogus niet altijd actueel. Om de collectie overzichtelijk te houden wordt er gewerkt met labels. In de loop van 2017 wordt Multi Normenkleding in de  collectie opgenomen. Multi Normenkleding is kleding die voldoet aan de hoogste technische eisen en heeft als doel optimale bescherming te bieden tegen restrisico's in de werkomgeving. Te denken valt aan kou, wind en regen, maar ook aan explosiegevaar, beperkte zichtbaarheid, gevaarlijke chemicaliën en open vuur.

 

Werkkleding voor diverse beroepsgroepen

 

Basic werkkleding met een casual look

 

Representatieve dames- en herenpakken

 

Exclusieve comfortabele trendy kleding

 

Hoge zichtbaarheids- en multi normenkleding

 

Maatwerk kleding

 

 

 

•••••
•••••

Bedrijfskleding

Uniforme

kleding