website stat

Familiedrukwerk

 

Er staan geen collecties van kaartenfabrikanten klaar, wij leveren kaarten naar eigen ontwerp. Voor de prijs hoeft u dat niet laten en u heeft een unieke kaart, die echt ‘eigen’ is. Er zijn diverse voorbeelden van eerder geleverde kaarten beschikbaar om u op ideeën te brengen. U hoeft zelf nog niet een uitgewerkt idee te hebben, meestal ontstaat het ontwerp ‘vanzelf’ als we in gesprek zijn met elkaar.

 

Kaarten voor alle gelegenheden

Wij leveren voor allerlei gelegenheden drukwerk. Dit kan variëren van geboorte- en trouwkaarten, verhuiskaarten, een uitnodiging voor een open huis, menu- en tafelkaarten voor het diner, de liturgie voor een trouw- of rouwdienst of bedankkaarten om achteraf te versturen of om direct na afloop van de gelegenheid mee te geven aan de bezoekers. Bij geboortekaartjes worden de kaartjes van tevoren zo ver mogelijk in gereedheid gebracht zodat u alleen maar hoeft te bellen of het een jongen of een meisje is geworden en de geboortedatum en eventueel andere variabelen (gewicht, tijd) door te geven. In principe worden geboortekaartjes op de dag zelf geleverd als u de gegevens voor 14:30 uur door kunt bellen. Als het later wordt, dan proberen we het wel dezelfde dag te leveren, maar kunnen het niet garanderen. Voor rouwdrukwerk gaan we er vanuit dat het op dezelfde dag geleverd wordt.

 

Bedankjes

Wilt u uw gasten na een kraamfeest, bruiloft of andere gelegenheid een leuk aandenken meegeven? Kijk dan ook eens bij de relatiegeschenken.

 

 

 

 

Bedankkaartjes

Bedankkaartjes voor een rouwdienst worden gewoonlijk zes weken na het afscheid verstuurd. Bedankkaartjes voor bruiloften worden vaak op de dag zelf aan de gasten meegegeven en vaak wil het bruidspaar daar een foto van zichzelf op hebben. Ook dat is geen probleem. We overleggen van tevoren hoe we alles aan gaan pakken en dan zorgen wij dat de kaartjes op tijd bij de zaal zijn.

Liturgieën

Indien u het prettig vindt dat de genodigden een liturgie hebben, zodat zij een overzicht hebben van het verloop van de dienst en ze ook meteen alle liederen bij de hand hebben, kan de liturgie voor u verzorgd worden.

 

Wij werken vanuit huis en zijn daarom niet aan openingstijden gebonden. Als u het overdag te druk heeft, kunnen wij altijd een afspraak in de avonduren of het weekend maken.

 

Als u nadat het ontwerp gemaakt is, besluit met een andere partij verder te gaan, zullen de kosten voor het maken van een ontwerp worden doorberekend.

 

Drukwerk voor particulieren