website stat

Van Key cord tot kalender

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xe

Als u wat luxere artikelen wilt sch  at uiteraard ook mogelijk. Uiteraard zijn de duurdere artikelen in kleine oplages leverbaar. Wij denken dan aan trolleys, trolleytassen, paraplu’s, koeltassen, thermosflessen of -bekers, bedrukt servies, mini speakers, barbecue kits en schorten. Kijk ook eens bij onze eetbare producten voor een luxe pakket chocolade voor bij de wijn.

 

Kalenders

Kalenders zijn er in vele soorten en matekunnendwij  ksstandaardj de standaar kalenders leveren, maar veel leuker is het om een kalender uit te delen waar uw bedrijf goed op naar voren komt. Dat kan in de vorm van een bureaukalender met bij elke maand uw logo en een foto die gerelateerd is aan uw bedrijf of gewoon mooie foto’s van een door u gekozen thema of gewoon een kalender met foto’s die u leuk vindt. Hele simpele bureaukalenders, waarbij een pagina gevouwen kan worden tot een vierkant in uw huiskleuren is ook een mogelijkheid. Wij denken hierbij graag met u mee.

 

Uiteraard was dit maar een greep uit de collectie. Kijk daarom voor meer ideeën catalogus.

 

 

 

​  Senator.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als u een relatiegeschenk wilt uitdelen is het handig als u weet waar u ze voor nodig heeft en wat u  er mee wilt bereiken. Wilt u dat u (potentiële) klanten nog vaak aan u denken? Deel dan gebruiksartikelen uit die als handig ervaren kunnen worden. Denk daarbij aan zaklampen, multitools, smartphone en/of tablet accessoires, aanstekers, sleutel/geldbeursjes, openers, kleine klokjes, brilreinigingsdoekjes, ijskrabbers of  parkeerschijven. Eigenlijk is er teveel om op te noemen.

 

Evenementen organisaties vinden het vaak handig als ze in een opslag kunnen zien waarom iemand op een evenement is. Dat kan onder andere zijn als deelnemer, bezoeker of sponsor. Zij kunnen dan ook bij ons terecht voor keycords (eventueel met transprant insteekhoesje), buttons, ledlampjes, kerstmannen mutsen, regenponcho’s, claphands, funlights, fluorarmbandjes, armbandjes met lampjes en shoppers om te gebruiken al

 

​ goodiebag.

 

 

Als uw bedrijf wil bijdragen aan de vrijetijdsbesteding van uw relaties,  kunt u denken aan sportieve cadeau’s als dopperflessen (ook verkrijgbaar met een spraykop, handig als je je wilt verfrissen en niet al je water wilt verspillen), springtouwen, lippenbalsems, handdoeken, badlakens, spelletjes, fietsbellen, veiligheidshamers, regenponcho’s, vogelhuisjes die beschilderd kunnen worden, verrekijkers, picknick accessoires of fleece plaids.

 

 

Zoekt u iets speciaals en kunt u het niet vinden?

Neem dan contact op met ons.