Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een mooie aanvulling op de uitstraling van uw bedrijf of evenement. U en uw medewerkers zijn herkenbaar en geven een visitekaartje af. Wij leveren kleding voor horeca, bouw, industrie, aannemers en de agrariche sector van het merk Tricorp. High visibility kleding, waaronder een ruime keus aan RWS gekeurde kledingstukken. Wij wijzen u graag op onze wind- en waterdichte jassen, die van zeer goede kwaliteit zijn. Er zijn ook diverse accessoires als colls, riemen, caps, mutsen en sokken beschikbaar. Uiteraard kan uw kleding van een geborduurd of gedrukt logo voorzien worden.

Voor vertegenwoordigers en mensen die in de horeca werken is ruime keus. In de corporate collectie zijn blouses en overhemden met diverse pasvormen beschikbaar. De anti-bacteriele finish en anti-odor finish maken ze hygiƫnisch en zorgen dat ongewenste geurtjes, na een lange werkdag, geen kans krijgen. Uiteraard zijn ook colberts, gilets, rokken en broeken beschikbaar. Er is ook ruim keus in shirts en polo's. De Premium collectie en de cooldry shirts zijn een goede optie voor deze beroepsgroepen.

U kunt de kleding bekijken op de webshop, daar kunt u in diverse categoriƫn snel zoeken naar het kledingstuk dat u zoekt. De kleding kan per stuk afgenomen worden, ook door particulieren. Uiteraard is het mogelijk om de kleding te bekijken of te passen. Neem daarvoor contact op.

Onze collectie is uitgebreid met persoonlijke beschermingsmiddelen, waaronder werkschoenen, werkhandschoenen en geluidsbescherming. Klik hier om te zien wat wij kunnen leveren en mail ons welke producten u wilt bestellen.

Contact